Go to Top

Tukku ja jälleenmyynti

Taimiston tukku hinnasto saatavilla pyynnöstä. Ota yhteyttä niin kerromme lisää.

Tukku myynti valikoimamme koostuu: marjapensaista, hedelmäpuista, mansikantaimista, perennioista, koristepensaista, eri kokoisista ja eri ikäisistä puista.

Taimiston valikoima suurista puista (10-20 vuotisia) jotka sopivat erittäin hyvin kaupungeille ja kunnille jotka tarvitsevat puita jotka antavat juuri sen ulkonäön ja toiminnon mihin ne on tarkoitettu. Suuret puut eivät myöskään ole yhtä herkkiä kun pienet puut varsinkaan yleisillä alueilla johtuvista vaikutuksista sekä kulumisesta.

Taimisto

Olemme yli 30 vuoden ajan palvelleet taimikauppoja, jälleenmyyjiä, puutarhureita, kapunkeja ja kuntia koko Suomessa. Viemme myös osan kasveja muhin Pohjoismaihin.

Taimiston erikoisuus on Suomen olosuhteita kestäviä kasveja. Meiltä löytyy suuri valikoima kasveja jotka sopivat koko Suomen sekä Pohjois Suomen ja Lapin olosuhteisiin. Taimisto kasvattaa suurimman osan kasveista itse mutta ostaa lajeja Tanskasta ja Hollanista jotka kestäisi liian kauan kasvattaa Suomen kylmissä olosuhteissa. Riippumatta siitä missä kasvit ovat kasvatettu olemme täällä Taimistolla 30 vuoden ajan testattu kaikkien kestävimmät lajit jotka kestävät meidän kylmät talvet ja jotka sopivat Suomen erikoisiin olosuhteisiin lyhyellä kesällä, pitkillä päivillä ja kylmillä talvilla.