Go to Top

Taimikauppa

Taimiluettelo 2024
(katso luettelo painamalla sitä)

Kasvit seisovat hiekkapedillä ja ruukuissa josta voit helposti valita haluamasi kasvin. Taimistossa on suuri valikoima kestäviä kasveja jotka viihtyvät Pohjanmaan rannikkoalueen kasvivyöhykkeellä (Vyöhyke 3-4) sekä kasvit jopa Lapin kasvivyöhykkeelle asti. (Tästä lisää kasvivyöhykkeistä). Meillä on myös kiinnostavia kasveja lämpimille kasvivyöhykkeille (Vyöhyke 1-2). Näitä kasveja voi myös kasvattaa 3 vyöhykkeessä mutta ne tarvitsevat pärjätäkseen ja viihtymiseen esim. eteläisen paikan, hyvän tuulensuojan ja suojan erittäin kylmien talvien varalta.

Katso Taimiluettelo 2024

Vinkki: Voit avata katalogin ja painaa Ctrl + F hakeaksesi tiettyjä sanoja

Karta

Kartta taimikaupasta
(katso kartta painamalla sitä)

Puutarhan suunnittelu ja kasvien istutuksen ei tarvitse olla vaikeaa. Annamme istutus ohjeita, hoito ohjeita ja kasvitakuun kaikille asiakkaille. Meidän asiantuntijat ovat käytettävissänne taimikaupassa ja he antavat apua ja vinkkejä puutarhaanne.

Taimikaupassa myytävät puskat ovat 2-5 vuotisia (20-100 cm) ja puut ovat 5-10 vuotisia (1-3 metriä korkea). Isompia ja vanhempia puita 10-20 vuotta, löytyy myös, mutta ne pitää tilata pari päivää etukäteen.

Pensasaitataimia saatavilla kylmävarastostamme juhannukseen saakka.


Muut omaan puutarhaan!

Kasvien lisäksi löydät meiltä myös kaikki mullat, lannoitteet, maa katteet ja tarvittavat työkalut puutarhan istutukseen ja hoitoon. Katso lisää meidän tuotteista näiltä sivuilta:

Koristesora ja Hiekka , Lannoite, Turve: Kekkilä
Lannoite, Multa: Biolan
Lannoite, Maakate, Multa: Greencare

Meiltä löytyy iso lajitelma puutarha patsaita, vesilähteitä, vesipumppuja ja altaita sekä allasmuovia.

Tuotteista lisää näiltä sivuilta:

Puutarhaaltaat

Puutarha-altaat
(katso luettelo painamalla sitä)

Patsaita

Valkoiset puuhartapatsaat
(katso luettelo painamalla sitä)

Statyer2

Kuparin väriset puutarhapatsaat
(katso luettelo painamalla sitä)

 
 
 
 
 


Muita tuotteita ovat Siemenet, Ruukut, Liuska kivet, Koristesora ja hiekka, mansikkakangas sekä torjunta aineet tuholaisia ja rikkaruohoa vastaan.
Toivottavasti näemme Pirttikylässä!