Go to Top

Taimikauppa

Tervetuloa meidän taimikauppaan Porintien varressa 42km Vaasan eteläpuolella. 5000m2 kokoisesta taimikaupastamme kaikki lajit mitä voit kuvitella.

Kasvit seisovat hiekkapedillä ja ruukuissa josta voit helposti valita haluamasi kasvin. Taimistossa on suuri valikoima kestäviä kasveja jotka viihtyvät Pohjanmaan rannikkoalueen kasvivyöhykkeellä (Vyöhyke 3 -) sekä kasvit jopa Lapin kasvivyöhykkeelle asti. (Tästä lisää kasvivyöhykkeistä). Meillä on myös kiinnostavia kasveja lämpimille kasvivyöhykkeille (Vyöhyke 1-2). Näitä kasveja voi myös kasvattaa 3 vyöhykkeessä mutta ne tarvitsevat pärjätäkseen ja viihtymiseen esim. eteläisen paikan, hyvän tuulensuojan ja suojan erittäin kylmien talvien varalta.
Katso taimiluettelo kuvalinkkistä -->.

Kartta

Kartta taimikaupasta

Puutarhan suunnittelu ja kasvien istutuksen ei tarvitse olla vaikeaa. Annamme istutus ohjeita, hoito ohjeita ja kasvitakuun kaikille asiakkaille. Meidän asiantuntijat ovat käytettävissänne taimikaupassa ja he antavat apua ja vinkkejä puutarhaanne.

Taimikaupassa myytävät puskat ovat 2-5 vuotisia (20-100cm) ja puut ovat 5-10 vuotisia (1-3 metriä korkea). Isompia ja vanhempia puita 10-20 vuotta, löytyy myös, mutta ne pitää tilata pari päivää etukäteen.

Pensasaitataimia saatavilla kylmävarastostamme juhannukseen saakka.

 


Muut omaan puutarhaan!bark

Kasvien lisäksi löydät meiltä myös kaikki mullat, lannoitteet, maa katteet ja tarvittavat työkalut puutarhan istutukseen ja hoitoon. Katso lisää meidän tuotteista näiltä sivuilta:

Koristesora ja hiekka , Lannoite, Turve:   Kekkilä
Lannoite, Multa:           Biolan
Lannoite, Maakate, Multa:       Greencare

statyMeiltä löytyy iso lajitelma puutarha patsaita, vesilähteitä, vesipumppuja ja altaita sekä allasmuovia. Tuotteista lisää näiltä sivuilta:

Altaat:   Heissner
Altaat, Vesipatsaat ja tarvikkeet: Ubbink och Ogashi
Patsaat ja Suihkulähteet: Anebypark

Muita tuotteita ovat Siemenet, Ruukut, Liuska kivet, Koristesora ja hiekka, mansikkakangas sekä torjunta aineet tuholaisia ja rikkaruohoa vastaan.

Toivottavasti näemme Pirttikylässä tänä keväänä!